Locatie: NewtonHouse

Kom je bij NOVI op locatie studeren?

Dan is het belangrijk dat je de volgende informatie even doorneemt:

Openingstijden

NOVI Hogeschool is gevestigd in NewtonHouse. Het adres is Newtonlaan 247, 3584 BH, Utrecht en onze locatie is geopend van 08:00 tot 21:30. Je bent van harte welkom om tussen die tijden bij ons te komen studeren. 

OV

Vanaf Utrecht Centraal vertrekt bus 28 iedere tien minuten richting Science Park. Stap uit bij Rijnsweerd-Noord, en vanaf daar is het nog 4 minuten lopen naar NOVI Hogeschool. Ook uit andere richtingen stoppen er verschillende bussen bij Rijnsweerd-Noord. Plan je reis vooruit op 9292ov.nl. 

Kom je met de auto?

Dan mag je parkeren bij het gebouw van Bar Beton (Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht). Vanaf daar is het 4 minuten lopen naar NOVI Hogeschool. Er zijn bij Bar Beton verschillende parkeermogelijkheden. Als je de auto onder Bar Beton parkeert is het eerste uur parkeren gratis en betaal je daarna 1,50 euro per uur. 

De NOVI locatie

De ruimtes van NOVI bereik je door de lift te nemen naar de vierde verdieping. Wanneer je de liftruimte uit bent gestapt vind je onze foyer direct aan je rechterhand. Vervolgens loop je door naar links en vind je aan je linkerhand de keuken om jezelf van een kopje koffie te voorzien voordat je plaatsneemt.


Lunch

Ook aan de lunch is gedacht. Je kunt gebruik maken van het bedrijfsrestaurant op de 1e verdieping. Zij zijn dagelijks geopend van 11:30 tot 13:30 en hebben voor ieder wat wils.