Wie zijn de hoofddocenten en wat doen ze?

NOVI heeft meerdere hoofddocenten, elk met hun eigen expertise. Je kunt een hoofddocent voor verschillende dingen vragen.

Wat doet een hoofddocent?

Een hoofddocent is je eerste aanspreekpunt als je vragen hebt tijdens of over de lessen of het lesmateriaal. Naast de colleges is de hoofddocent beschikbaar voor vragen en begeleiding, het afnemen van CGI's en scriptiebegeleiding tijdens het onderzoek. 

De hoofddocenten

Bedrijfskundige Informatica (BI)

Rob Wijers, Mark Buikes en Martin Stevense zijn hoofddocent voor de hoofdrichting Bedrijfskundige Informatica. Zij geven de BI-specifieke leerlijnen in fase II (Infrastructuur en Data Science) en de algemene IT-leerlijnen zoals Business Management, IT Proces- & Projectmanagement en Management van IT. 

Software Development (SD)

Nova Eeken is team Software Development. Nova leert je alles over Frontend, maar ook over algemene Full Stack vragen kun je bij haar terecht.

Cyber Security

Arjen Wiersma is onze security specialist. Hij verzorgt samen met externe docenten de Cyber Security leerlijnen uit fase II. Daarnaast organiseert hij de Nederlandse tak van Hack the Box. Je kunt je hier iedere maand voor inschrijven.


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het serviceteam. Dat kan door een mail te sturen, te bellen naar 030 307 32 00, of door het contactformulier in te vullen.