Op welke manier wordt een leerlijn afgesloten?

Bijna alle leerlijnen sluit je normaalgesproken af met een opdracht of werkstuk. Er zijn een paar uitzonderingen.

Foundation

De leerlijn Foundation bestaat uit twee gezamenlijke onderwerpen, namelijk ‘ Basis Infrastructuur (BINF)’ en ‘Basis Informatiesystemen (BISY)’ en een specialistisch deel, afhankelijk van je hoofdrichting.

BINF en BISY sluit je af met een toets. De toetsingswijze voor het specialistische deel hangt af van je hoofdrichting.

Onderzoek

Tijdens de leerlijn ‘onderzoek’ schrijf je je scriptie. Om hier aan te mogen beginnen moet je eerst een plan van aanpak inleveren. Als dit goedgekeurd is kun je beginnen aan je onderzoek en je scriptie. Die laatste is de toetsvorm voor de gehele leerlijn

CGI

Het is ook mogelijk om op ieder moment tijdens je opleiding een leerlijn vrij te stellen door middel van een CGI (criterium gericht interview). Als tijdens je studie op je werk ineens meehelpt om een nieuwe Saas-oplossing in te kopen en te implementeren, dan kan het zomaar het geval zijn dat je de leerlijn ‘infrastructuur’ vrij kunt stellen op basis van je opgedane ervaring. Wil je alles over het CGI weten? Lees dan het artikel Het CGI (Criteriumgericht Interview).


Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan contact op met het serviceteam. Dat kan door een mail te sturen, te bellen naar 030 307 32 00, of door het contactformulier in te vullen.