Hoe log ik in op mijn NOVI mailbox (MS Outlook)?

Via je NOVI Microsoft account heb je ook toegang tot Outlook en alle voordelen van deze mailbox. In dit artikel staat beschreven hoe je hier komt en kan inloggen.

De makkelijkste manier is via: www.outlook.com

Vul hier je NOVI mailadres in, in de meeste gevallen is dit voorletter.achternaam@novi-education.nl

Ben je nog ingelogd met een ander MS account, log dan eerst uit door rechts bovenin op je profielfoto te klikken en op 'Afmelden'.

Daarna wordt er gevraagd voor je wachtwoord, vul deze in en klik op de knop 'Aanmelden'. 

Daarna ben je ingelogd in MS Outlook!


Je kan ook inloggen via MS Office of MS Teams.

Via MS Office ga je naar de webpagina www.office.com en klik je rechts bovenin op Aanmelden.

Vul hier, zoals hierboven beschreven, je gegevens in en klik op aanmelden.

Als dat gelukt is zie je links in het scherm verschillende apps staan. Kies daar de optie 'Outlook'. Nu kom je uit op dezelfde pagina als hierboven beschreven wordt.

 

Via de webversie van MS Teams kan je linksboven op de 9 puntjes klikken, hierdoor opent hetzelfde menu als hierboven te zien. Klik op Outlook om bij de mailbox te komen. 

Let op! Studenten hebben alleen toegang tot de webversie van Outlook, niet de app voor de computer. MS Teams is hier een uitzondering van, dit is de enige app die wél te downloaden is voor studenten binnen het MS Office pakket.

 

Heb je nog vragen over Outlook of kom je er niet uit met inloggen? Neem dan contact op met het serviceteam. Dat kan door een mail te sturen, te bellen naar 030 307 32 00, of door het contactformulier in te vullen.