Hoe meld ik mij aan voor (her)tentamens, inleveren van opdrachten of een mondeling?

Het is mogelijk om een (her)tentamen thuis of op een NOVI-locatie te maken. Je kunt je hier zelf voor aanmelden.


Het aanmelden voor tentamens, herkansingen en het inleveren van werkstukken ging voorheen via de EdHub. Sinds kort hebben we dat wat meer gecentraliseerd naar Microsoft Teams. Als het goed is ben je lid van een team genaamd Studententeam. Indien je hier geen lid van bent, kun je het best even contact opnemen met het serviceteam via service@novi.nl, of door te bellen naar 030 307 32 00.

Wil je direct je toets inplannen op locatie in Utrecht? Vul dan  dit formulier in. Toetsing op onze locatie in Maastricht gaat via de studiecoach, dus neem daar contact mee op.

Een (her)tentamen maken

Indien je een (her)tentamen af wil leggen, kan dit thuis via ProctorExam of op locatie in Utrecht of Maastricht. De instructie om je voor een (her)tentamen aan te melden vind je onderaan dit artikel

Thuis via ProctorExam

Een ProctorExam kan op redelijk korte termijn worden ingepland. Wij zullen je hier een bevestiging van sturen per email. De instructies voor het proctoren vind je hier. Het is erg belangrijk dat je 48 uur van tevoren de systeemcheck van ProctorExam doorloopt, anders is het niet mogelijk om via ProctorExam je (her)tentamen te maken.

Op locatie

Als je een tentamen op locatie wil maken, is het handig om dit zo ruim mogelijk van tevoren aan te geven. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en als een tijdstip vol zit dan zit hij ook echt vol. Je zult dan op een ander moment tentamen moeten maken. dit kan ervoor zorgen dat we onze max hebben bereikt en we jouw tentamen moeten herplannen. Hier zullen we uiteraard contact met je over opnemen. 

Een werkstuk of product inleveren

Wil je graag een werkstuk inleveren? Dan kan dit via MS Teams. In dit artikel staat hoe je een opdracht kan inleveren in een Team.

Let op! Dit kan dus niet meer via Edhub.

 

Een mondeling afleggen

Voor het afleggen van een mondeling geldt hetzelfde als voor een werkstuk. In het aanmeldformulier kun je aangeven welke leerlijn je wilt herkansen. Het serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om een datum met jou en de docent te plannen. 

Instructie om je aan te melden voor een tentamen

Het studententeam ziet er als volgt uit.


Onder Tentamens staat het kopje Herkansing/toetsing

Screenshot 2020-07-01 at 13.11.51

In dit formulier vul je alle gegevens in die er gevraagd worden. 

 

Soms laadt Teams het aanvraagformulier helaas niet of niet goed. Dit komt meestal door je instellingen van je browser, of omdat je een adblocker gebruikt. Zie je het formulier niet in Teams verschijnen? Klik dan op  'ga naar de website/go to the site' om het formulier alsnog in te vullen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons serviceteam.