Lestijden

De lestijden blijven gelijk

Ook tijdens het schooljaar 2021 - 2022 geven we 's middags en 's avonds les. Dus van 14:00 - 17:00 en van 18:00 - 21:00. Voor sommige opleidingen (sommige bootcamps) kan ook 's ochtends lesgegeven worden. 
De actuele planning vind je terug in Teams.

Niet zes uur lang een hoorcollege

Je mag er dus vanuit gaan dat – als je alle lessen live wilt volgen – je op de dag dat de leerlijn gegeven wordt heel de dag aan je studie moet besteden. Dit betekent niet dat je zes uur lang moet luisteren, of dat je altijd 's middags én 's avonds college hebt. De docent kan naar aanleiding van de voortgang besluiten om wel of geen twee lessen op een dag te geven, en zal dit meestal in overleg met de groep doen. 

Het is in ieder geval de bedoeling dat je beslagen ten ijs komt zodat je aan de slag kunt met de theorie. De docent zal tijdens de colleges vragen beantwoorden, extra uitleg geven als dat nodig is en vooruitblikken op de theorie die er nog aan komt.

De docent zal er vooral voor zorgen dat je (samen met je medestudenten) aan de slag gaat. Dit kan door steeds een stukje uit te leggen en korte opdrachten te geven, of door de middag te besteden aan de theorie, zodat studenten 's avonds zelfstandig verder kunnen werken aan hun opdracht. 


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het serviceteam. Dat kan door een mail te sturen, te bellen naar 030 307 32 00, of door het contactformulier in te vullen.