Locatie: NewtonHouse

Kom je bij NOVI op locatie studeren?

Dan is het belangrijk dat je de volgende informatie even doorneemt:

Openingstijden

NOVI Hogeschool is gevestigd in NewtonHouse. Het adres is Newtonlaan 247, 3584 BH, Utrecht en onze locatie is elke doordeweekse dag geopend van 08:00 tot 21:30. Je bent van harte welkom om tussen die tijden bij ons te komen studeren. In het weekend zijn wij gesloten.

OV

Vanaf Utrecht Centraal vertrekt bus 28 iedere tien minuten richting Science Park. Stap uit bij Rijnsweerd-Noord, en vanaf daar is het nog 4 minuten lopen naar NOVI Hogeschool. Ook uit andere richtingen stoppen er verschillende bussen bij Rijnsweerd-Noord. Plan je reis vooruit op 9292ov.nl of via de NS reisplanner app. 

Auto

Bezoek je NOVI Hogeschool, dan mag je parkeren onder Bar Beton, Pythagoraslaan 101, 3584 BB, Utrecht, bij de PYTH parkeergarage. Deze parkeergarage is gelegen tegenover het NewtonHouse.

Kom je aanrijden vanaf de A28?

Kom je aanrijden vanaf de waterlinieweg?

Let op: Links ga je naar de juiste parkeergarage, onder Bar Beton. Hier is parkeren het eerste uur gratis, en daarna slechts €1,50 per uur. 

Er zijn zo'n 100 parkeergelegenheden onder het gebouw van Bar Beton. 

De NOVI locatie

De ruimtes van NOVI bereik je door de lift te nemen naar de vierde verdieping. Wanneer je de lift en het trappenhuis uit bent, vind je onze foyer aan je rechterhand. In de NOVI ruimte is een kantinehoek aanwezig om de hoek na de toiletten. Je mag koffie en thee pakken naar wens en als je liever iets fris wenst, kun je dit uit de koelkast nemen. 

Lunch

Je kunt gebruik maken van het bedrijfsrestaurant op de 1e verdieping. Zij zijn dagelijks geopend van 11:30 tot 13:30. Eventueel is er helemaal beneden bij de koffiebar ook de mogelijkheid om een broodje te bestellen.