Overzicht studiecoaches

Tijdens je studie wordt je begeleid door de studiecoach. Hieronder staat het overzicht van de coaches per studierichting en hoe je ze kan bereiken.

Cyber Security (CS)

 

Hannah Wouda en Marijana Mikolcic zijn studiecoach voor de hoofdrichting Cyber Security. Zij helpen studenten die zowel de bootcamps Ethical Hacker en Security Officer volgen als het volledige bachelor programma. De studiecoaches van het cluster CS zijn te bereiken via coach-cs@novi.nl 

Klik hier om een meeting met Hannah in te plannen.

Klik hier om een meeting met Marijana in te plannen.

IMG_0168 

Bedrijfskundige Informatica (BI) & 

Geo Business Intelligence (GEO)

 

Lisa de Koning en Tess Mellink zijn studiecoaches voor de hoofdrichting Bedrijfskundige Informatica & Geo Busines Intelligence. Zij helpen studenten die zowel het bootcamp traject Data Engineer volgen als het volledige bachelor programma van Bedrijfskundige informatica en GEO Business & Intelligence.

Volg je de opleiding Bedrijfskundige Informatica of de bootcamp Data Engineer? Neem dan contact op via het e-mailadres coach-bit@novi.nl Volg je de opleiding GEO Business & Intelligence? Neem dan contact op via het e-mailadres coach-geo@novi.nl

Klik hier om een meeting met Tess in te plannen. 

 

Lisa is tijdelijk afwezig. Het is op dit moment niet mogelijk om met Lisa een gesprek in te plannen. 

MicrosoftTeams-image (7)-3

Software Development (SD)

Carlijn Meijer en Tim Valk zijn studiecoaches voor de hoofdrichting Software Development. Zij helpen studenten die zowel de bootcamps Full Stack Developer en Web Developer volgen als het volledige bachelor programma.

De studiecoaches van het cluster SD zijn te bereiken via coach-sd@novi.nl

Klik hier om een meeting met Tim in te plannen.
MicrosoftTeams-image-Sep-13-2023-08-55-19-5907-AM

Klik hier om een meeting met Carlijn in te plannen.

IMG_0172