Instructies Verklaring Collegegeld/Lesgeld

Voor het aanvragen van het LevenLangLerenKrediet bij DUO moet je een verklaring Collegegeld/Lesgeld aanleveren. Deze moet ook ondertekend worden door de onderwijsinstelling. In dit artikel vind je de instructies om de verklaring in te vullen.

Ons curriculum is opgebouwd uit 8 blokken van 30 studiepunten. Je zal in dit formulier veel de verwijzing naar een module terug zien komen. Houdt hiervoor onze blokken van 30 studiepunten aan, alleen worden ze hier modules genoemd. Voorbeeld: Als je bezig bent met je derde blok in het curriculum, mag je met Duo communiceren dat dit module 3 is.

 

Het formulier vind je via deze link. We gaan beginnen. 

  • Paragraaf 1 “gegevens student”. Vul alle gegevens in.
  • Paragraaf 2 “gegevens onderwijsinstelling” Vul in:

2.1 Stichting Hoger Onderwijs Novi

2.2 Utrecht

2.3 BRIN-code: 24HR

  • Paragraaf 3 “gegevens collegegeld”.
- Kies voor “een module van een geaccrediteerde opleiding”. Ga naar paragraaf 5 en 7 (paragraaf 4 en 6 slaan wij over)
- Als je gebruik maakt van vraagfinanciering, kies je voor “een semester van 30 studiepunten (experiment vraagfinanciering). Ga naar paragraaf 6 en 7 (paragraaf 4 en 5 slaan wij over)
  • Paragraaf 5 “gegevens collegegeld modulair onderwijs”. Vul in:

5.1 Naam module:

- Begin je met je eerste leerlijn zet dan neer module 1

- Start je met je 5e leerlijn, zet dan neer module 5

- Volg je twee leerlijnen tegelijk (bijvoorbeeld met een bootcamp voltijd) dan doe je twee leerlijnen tegelijk. Vul dan dit formulier 2x in. 1x voor module 1 en 1x voor module 2.

5.2 Informatie en Communicatietechnologie, ISAT-code 34671

5.3 30 ECTS

5.4 De startdatum komt overeen met de start van jouw opleiding of de opleidingsmodule waarvoor je het krediet aanvraagt.

5.5 €2750,-

 

Let op: bij het kiezen van de opleiding zijn er twee opties met dezelfde naam. Kies bij een modulaire aanvraag (zonder vraagfinanciering) voor de onderste optie.

  • Paragraaf 6 “gegevens collegegeld vraagfinanciering”. Vul in:

6.1: Informatie en Communicatietechnologie, ISAT-code 81025

6.2: De startdatum komt overeen met de start van jouw opleiding of de opleidingsmodule waarvoor je het krediet aanvraagt

6.3: €1500,-. Dit bedrag is het collegegeld (€2750,-) na aftrek van de vraagfinanciering (€1250,-)

 

Let op: bij het kiezen van de opleiding zijn er twee opties met dezelfde naam. Kies bij vraagfinanciering voor de bovenste optie.

  • Paragraaf 7 vult Novi in.

Stap 5. Mail dit formulier naar de service desk van Novi: service@novi.nl. Zet in het onderwerp dat het gaat om de aanvraag van LLLK + voor en achternaam. Daar vullen wij paragraaf 7 in “ondertekening studentenadministratie”. Wij sturen vervolgens het formulier weer retour naar jou.

Stap 6. Op mijn DUO kun jij jouw aanvraag indienen: https://duo.nl/particulier/levenlanglerenkrediet.jsp Vraag het krediet op tijd aan. Het kan 5 tot 6 weken duren voordat je reactie hebt.

Heb je vragen over het toekennen van het krediet kun je ook altijd contact opnemen met DUO: Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur (op maandag vanaf 10.00 uur) op 050 599 98 28. Je kan ook mailen naar levenlanglerenkrediet@duo.nl.