Wat als ik vertraging oploop?

Vertraging zit in een klein hoekje. Dat weten we maar al te goed. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je geen vertraging oploopt.

We nemen de colleges op zodat jij ze kunt bekijken op een moment dat het jou het best uitkomt. Heb je behoefte aan extra of meer begeleiding? Dan willen wij jou daar graag mee helpen. Neem contact op met je studiecoach, de studiecoach helpt je verder als je vast zit met de opleiding, samen bespreken jullie waarbij NOVI kan helpen. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de docent of SME’er om de inhoud te bespreken. Vaak zijn er ook vragenuurtjes of extra begeleidingsmomenten, deze momenten zijn bedoelt om iedereen op weg te helpen mocht je het niet snappen of achter lopen.

Loop je toch vertraging op? Dan kun je op een later moment starten met een leerlijn. Alle leerlijnen starten namelijk ieder kwartaal weer opnieuw. Geef deze keuze door aan je studiecoach zodat zij ervoor zorgt dat je wordt ingedeeld op de juiste groep.

Wil je geen vertraging maar heb je wel behoefte aan een pauze? Dan kun je na je pauze twee leerlijnen tegelijk volgen. Zo voorkom je vertraging. Maar het is wel twee keer zoveel werk, dus neem de beslissing niet te licht. Twijfel je over deze beslissing? Neem dan contact op met je studiecoach. 


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het serviceteam. Dat kan door een mail te sturen, te bellen naar 030 307 32 00, of door het contactformulier in te vullen.