De NOVI Talent Pool

De NOVI Talent Pool is een virtueel platform binnen MS Teams waar je in contact kunt komen met werkgevers die aansluiten bij jouw opleiding en op zoek zijn naar IT-talenten.

Met NOVI’s Talent Pool gaan we samen met jou op zoek naar een baan die bij jou past. Welke bedrijfscultuur spreekt je aan en waar liggen jouw talenten? Wij zoeken een werkgever die hierbij aansluit. Als wij een potentiële match hebben gevonden, stellen we jullie aan elkaar voor.

 

Arbeidsmarktcoaching

Beginnen bij een nieuwe baan, of misschien wel je eerste baan, is spannend. Vanuit onze Talent Pool is het mogelijk om arbeidsmarktcoaching te krijgen om onder andere je soft skills te ontwikkelen. Ook organiseren we regelmatig relevante workshops, bedrijfsbezoeken en meetups. Op deze manier ben je helemaal klaar om de arbeidsmarkt op te gaan!

 

Aanmelden voor de Talent Pool

  1. Je meldt jezelf aan door het formulier in te vullen. Hierin kun je al aangeven naar welk type bedrijf je op zoek bent en wat je vaardigheden zijn. Vergeet vooral ook niet je cv toe te voegen! Dat maakt het voor ons makkelijker om gericht te zoeken naar een organisatie die bij jou past.
  2. Na je aanmelding krijg je toegang tot de MS Teams-omgeving van de Talent Pool. Hierin plaatsen we regelmatig berichten over deelnemende werkgevers en over de events die we organiseren vanuit NOVI's Talent Pool.
  3. Je kunt via deze Meetinglink een afspraak plannen met Hella (Talentmanager). Tijdens het gesprek gaat Hella in op jouw wensen en bespreekt ze samen met jou de mogelijkheden. Samen stellen jullie een profiel op van jouw ideale baan. Dit profiel delen we met onze Talent Partners. Als er een match is, krijg je een seintje.
  4. Is er een match gevonden? Dan plannen we het eerste gesprek in en brengen we jou in direct contact met de werkgever.
  5. Zijn jullie allebei enthousiast? Gefeliciteerd, je hebt je eerste/nieuwe baan in de IT te pakken! Het echte leerproces begint nu. Veel succes!

Geen match gevonden? Het aanbod aan bedrijven in de Talent Pool wordt continu uitgebreid. Wie weet heb je volgende maand meer succes. 

Ook wanneer je al succesvol gematcht bent aan een organisatie, staat NOVI voor je klaar. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan onze workshops. Ook zijn wij heel benieuwd naar jouw (eerste) ervaring in het IT-werkveld.


De Talent Pool is een gratis dienst voor jou als student of alumnus. Met de deelnemende bedrijven gaan wij een contract aan voor werving en selectie.


Hella Polman

talentmanager@novi.nl

030 3073 219
Meetinglink