Aanmelden en inloggen in de systemen van NOVI

Wanneer je bij ons ingeschreven wordt al student maken wij meteen een aantal accounts voor je aan.

Office 365 en Teams

Je krijgt van ons een Office365 account, waarmee je ook op Teams kan inloggen. Dit account eindigt op novi-education.nl. Let dus even op, in het geval dat je al Teams gebruikt, je hier eerst uitlogt en dat je de inloggegevens van novi-education.nl invoert. 

Het Microsoft 365-account geeft je toegang tot de online tools van Microsoft. Het is via deze licentie dus niet mogelijk om de desktopapplicaties van Microsoft te downloaden. Teams is hier een uitzondering op, hier kan je wel de desktop app van downloaden.

Inloggen in MS Teams

  1. Ga naar office.com
  2. Klik rechtsboven op Aanmelden
    Office.com website
  3. Volg de stappen en vul daarbij de inloggegevens in die je eerder hebt ontvangen.
    Office.com aanmeldscherm
  4. Klik op het welkomstscherm op Teams om naar je Teams-account te gaan. Hier zie je in voor welke leerlijnen je aangemeld bent. Verder instructies over Teams vind je hier.

    HOmescherm office.com teams highlighted

EdHub

Bij NOVI hebben we onze eigen digitale leeromgeving gecreëerd, genaamd EdHub. In de Edhub vindt je al jouw lesmateriaal, voortgang en opleidingsinformatie terug. Hiervoor ontvang jij een uitnodigingsmail op je prive email. Let op: Je kan nu inloggen met je privé email en je wachtwoord naar keuze. Vervolgens zal de EdHub je nog vragen om je Office 365 account te koppelen. Zodra die is gekoppeld kun je ook inloggen met je Teams inlog gegevens, dit heet Login with Teams, en is een aparte knop op de EdHub inlog pagina. Je kunt dus kiezen: óf met je privé email inloggen óf via Teams. Wat jij het fijnst vindt.

Heb je nog steeds problemen met inloggen, lees dan even dit artikel door. Hier staan veelvoorkomende problemen en oplossingen in!

BUKU

Als laatste maakt NOVI ook een BUKU account voor je aan. BUKU is een digitale bibliotheek met duizenden boeken die jou kunnen ondersteunen tijdens je studie. In de EdHub kun je de BUKU bibliotheek vinden in de linker navigatie kolom, het is het knopje met een boekje als icoon.