De nieuwe collegedag komt me niet uit, wat nu?

Wil je een leerlijn volgen maar kun je niet op de dag dat hij gepland is? Geen probleem, je hebt een aantal opties

Terugkijken

Alle lessen worden gestreamd en opgenomen, dus je kunt ze terugkijken op een moment dat het jou uitkomt. Als je heel graag een leerlijn wilt volgen maar de dag komt niet uit dan is dit de makkelijkste optie. 

Je kunt je studieweek als het ware helemaal zelf indelen. Buiten de lessen om is de (hoofd)docent goed bereikbaar via Teams, e-mail of op locatie om je vragen te beantwoorden of nog eens het een en ander uit te leggen. En wil je liever niet thuis aan de studie, of wil je op je vrije dag studeren? Je bent van harte welkom om langs te komen en – alleen of samen met je medestudenten – verder te werken aan een opdracht of om te studeren. 

Eerst een andere leerlijn volgen

Is het terugkijken van colleges niet helemaal jouw ding? Dan kun je er ook voor kiezen om eerst een andere leerlijn te volgen die op een dag gegeven wordt die je beter uitkomt. Dit geeft je misschien de tijd om voor het volgende blok je studiedag te veranderen zodat je in het volgende blok wél die ene leerlijn live kunt volgen. Je kunt hiervoor contact opnemen met jouw studiecoach.

Een blok wachten

Wil of moet je echt die ene leerlijn live volgen maar komt de dag niet uit? Dan kun je er voor kiezen om een blok te wachten. Alle leerlijnen (op Foundation en Professional & Academic Skills na) worden ieder blok opnieuw gegeven. De dagen waarop een leerlijn gegeven wordt zijn voor het eerste en het derde kwartaal, en het tweede en het vierde kwartaal gelijk. 

Als je in de tussentijd geen vertraging op wilt lopen kun je (oude) leerlijnen herkansen, of werken aan je vrijstellingen. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het serviceteam. Dat kan door een mail te sturen, te bellen naar 030 307 32 00, of door het contactformulier in te vullen.