EdHub en Buku

De digitale leeromgeving en bibliotheek

EdHub

Bij NOVI hebben we onze eigen digitale leeromgeving gecreëerd, genaamd EdHub. In de EdHub vind je al jouw lesmateriaal, voortgang, opleidingsinformatie en studentenprofiel terug.
Om in te loggen op de digitale leeromgeving krijg je een uitnodigingsmail op je studenten e-mailadres, [naam]@novi-education.nl. Je kan nu inloggen met je [naam]@novi-education.nl e-mailadres en een nieuw wachtwoord naar keuze aanmaken.

Je gebruikersnaam is het e-mailadres waarop je de aanmeldlink hebt ontvangen. Je dient deze te krijgen op je studenten (novi-education) e-mail maar het kan zijn dat deze naar je privé e-mailadres is gestuurd. In dat geval is je privé mail je gebruikersnaam.

Let op: het novi-education e-mailadres is hoofdlettergevoelig.


Vervolgens zal de EdHub je nog vragen om je Office 365 account te koppelen. Zodra die is gekoppeld kun je ook inloggen met je Teams inloggegevens, dit heet "Login with Teams", en is een aparte knop op de EdHub inlog pagina. 

Heb je nog steeds problemen met inloggen, lees dan even dit artikel door. Hier staan veelvoorkomende problemen en oplossingen in!

BUKU


BUKU is een digitale bibliotheek met duizenden boeken die jou kunnen ondersteunen tijdens je studie. Bij het verwerken van jouw inschrijving maken wij een account aan voor je in BUKU. Jij krijgt hier een e-mail van met het verzoek je e-mailadres te verifiëren.
Via de link in de mail, kom je op de inlogpagina, waar je op de knop 'wachtwoord vergeten' klikt om je wachtwoord aan te maken. Daarna kun je weer uitloggen bij de BUKU website. In EdHub kun je de BUKU bibliotheek vinden in de linker navigatie kolom, het is het knopje met een boekje als icoon.

Voor BUKU hoef je niet apart in te loggen op de website. 

Als je een 401 error krijgt kun je per mail of via de vraagbaak contact opnemen met de servicedesk  of een whatsapp sturen naar 030-3073220 zodat dit verholpen kan worden.

Navigeren door EdHub

Als je op de EdHub profiel bent ingelogd, krijg je een startscherm te zien waar jouw leerlijnen zichtbaar zullen zijn zodra de studiecoach deze heeft ingepland.

EdHub profiel-2
Bij mee bezig staan de leerlijnen waar je op dat moment actief mee bezig bent of al op staat ingepland. Voor een bootcamp zul je alle leerlijnen die je gaat volgen, tegelijk zien verschijnen. Bij een HBO traject zal dit per blok anders zijn.

Bij afgerond zul je de leerlijnen en cursussen vinden die je al hebt voltooid, ook al heb je ze misschien nog niet afgerond. Zodra je op 100% van de cursus zit, zal EdHub deze automatisch bij afgerond zetten.

Rechts onderin kun je jouw profiel bekijken. Hier staat jouw persoonsgegevens en zul je je studentnummer terugvinden.

EdHub profielgegevens

Als jij gebruik wenst te maken van het LevenLangLerenKrediet, krijg je van service een verklaring van collegegeld. Deze wordt opgesteld aan de hand van de gegevens die in EdHub staan, waar DUO ook hun beslissing op baseert. Check altijd even of je gegevens kloppen als je het LLLK wilt aanvragen, zodat service mogelijke fouten kan corrigeren en jij je krediet toegekend kan krijgen door DUO.


Bij cursussen kun je alle verschillende cursussen terugvinden die je bent gestart of hebt afgerond.

Cursussen

Het volgende icoontje toont het overzicht van jouw onderwijsovereenkomsten. Deze dien je zsm te ondertekenen zodat jouw blokken definitief gemaakt kunnen worden.

OO

Dan hebben we nog de directe link naar deze prachtige kennisbank. Dit vind je onder het info icoontje, met de naam 'servicedesk'. Mocht je dus vragen hebben, kun je altijd vanuit EdHub even de kennisbank bezoeken.

Kennisbank

Tot slot, BUKU, zoals eerder genoemd direct vanuit EdHub te bezoeken.

BUKU