Herkansingen in Teams

Ik heb een onvoldoende gehaald, wat nu?

Heb je een onvoldoende behaald in een van de reguliere leerlijn Teams, dan kom je automatisch in het herkansingsteam van die leerlijn terecht. Hier staat de opdracht van de leerlijn ook in. Zodra je klaar bent met verbeteren kan je je opdracht hier weer inleveren, dit wordt automatisch doorgezet naar onze docenten en wordt nagekeken binnen 15 werkdagen. 

Ik heb geen onvoldoende en toch zit ik in het herkansingsteam, hoe komt dat?

Het kan ook zijn dat je handmatig door je studiecoach of door de servicedesk in dit team  wordt gezet omdat je besproken hebt dat je de deadline van de reguliere leerlijn niet ging halen. De eerste keer dat je je opdracht inlevert in het herkansingsteam telt dan nog steeds als jouw eerste poging. Het enige wat verschilt tussen de teams is de harde deadline in het reguliere team.

Als je niets inlevert in het reguliere team voor de deadline, dan zal je ook in het herkansingsteam overgeplaatst worden. Dit gebeurt binnen 15 werkdagen na de deadline.

Wat is de deadline van een herkansing?

Voor een herkansing is in principe geen deadline. 

Je kan blijven herkansen tot je een voldoende hebt, maar we vragen je uiteraard wel om in elke poging moeite te stoppen. Er zitten geen kosten verbonden aan herkansen.

De deadline in de opdracht van Teams staat tot ver in de toekomst, maar om geen studievertraging op te lopen is het wel goed om een persoonlijke deadline vast te stellen samen met je studiecoach. 

 

Heb je nog vragen over de herkansingsteams? Neem dan contact op met het serviceteam. Dat kan door een mail te sturen, te bellen naar 030 307 32 00, of door het contactformulier in te vullen.